ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзбориНовини

Христо Стоичков: Здравко, Пловдив се нуждае от теб (ВИДЕО)

Модерния ляв с видео изявление в подкрепа на кандидатурата на Здравко Димитров за кмет

Най-успелият български футболист на България Христо Стоичков разпространи видео послание, с което заявява подкрепа за областния управител на Пловдив Здравко Димитров в надпреварата за кметския пост в Града под тепетата. В него Камата се обръща и лично към Зико. Видеото е публикувано в профила на оперния певец Ивайло Михайлов – кандидат за общински съветник от гражданската квота в листата на ГЕРБ.

„Пловдив се нуждае от един истински кмет, какъвто е Здравко Димитров.

Здравко, желая ти много успех! На теб и на твоя екип. Хората искат да видят Пловдив, такъв какъвто никога не е бил.  Аз вярвам, че ще направиш така, че Пловдив да заслужава едно голямо уважение от всички.

Пловдивчани се нуждаят от теб!“ – казва Камата във видео обръщението и пожелава успех на кандидата за кмет. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. хахаха всички чугуни, спортисти и онанисти -чекиджии без работа или в синхрон с гербавите „обществени поръчки“ са за зикуту…да живеят схемите и простака вечено!

  2. Стоичков е голям футболист, но по-добре да стои далеч от политиката. Все пак английският му вероятно е по-добър от този на средностатистическия гербераст.

  3. Я да вземе да го каже и на английски, та да е по-въздействащо…а включваването на доктор хонорис кауза на Пловдивския университет Негово Футболно Могъщество Стоичков на страната на кандидата на ГЕРБ означава, че предусещат недоволството на избирателите…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина